Fruites León
tienda de frutas y verduras frutas y verduras barcelona fruterias en barcelona empresa de frutas y verduras barcelona fruterias en barcelona frutas y verduras en barcelona fruterias en el prat fruterias en cornellà del llobregat fruterias en sant boi fruterias en martorell fruterias en sant andreu de la barca
Benvinguts a Fruites León
Empresa familiar catalana experta en el sector de fruites i verdures.

fruites i verdures leon

fruites i verdures l'hopitalet de LLobregat

Fruites León

Fruites Leónés el resultat de més de 16 anys d'experiència en el sector agroalimentari unit a la frescor que aporten nous valors humans i familiars que avui fan de la nostra empresa un potencial en el camp de les fruiteries a la província de Barcelona.

botigues fruites i verdures

 

Estem especialitzats en oferir fruites, verdures i hortalisses fresques i per això hem aconseguit un model de negoci que ens permet arribar a donar un producte fresc mantenint les propietats de les fruites al seu 100%.

fruites i verdures a domicili

 

La nostra experiència en la en la venda a l'engròs de fruites i verdures fresques, i en la producció i distribució, ens dóna l'avantatge d'estar en contacte amb l'origen de la fruita, el camp.

botigues de fruites

 

D'altra banda haver experimentat amb fruiteries pròpies, i el contacte directe amb el consumidor final, ens ha fet aprendre molt sobre les necessitats d'aquests.

"Fruites amb sabor"


La teva fruiteria a casa

Fruita i verdura fresca a domicili. — Només clients de Barcelona.

Estalvia't temps i tria una de les nostres fantàstiques caixes de fruites i verdures 100% fresca. Li portem a la seva llar la millor selecció oferta a la web. Anima't i obtindràs les millores ofertes!!

fruites i verdures león

Cistelles de fruita

Regala cistelles de fruita — Només clients de Barcelona.

Sigues original amb els teus éssers estimats i regala cistelles de fruites 100% fresca. Sinó saps que regalar, aquesta és l'oportunitat de sorprendre amb aquestes cistelles plenes de color i sabor. Anima't i obtindràs les millores ofertes!!. Truca ara i informa't: Mª Carmen León // 610 59 55 17.

fruites i verdures en barcelona


Copyright Frutas León 2017 - Diseñado por: knamorenodesign